Nové stránky farnosti

[important]Prosím, pište sem názory na nové farní stránky.

Využijte k tomu komentáře k tomuto příspěvku.[/important]

Už mi bylo řečeno třeba to, že nové stránky vypadají příliš jako nějaká sociální síť. Na úvodní stránce je příliš mnoho zpráv namačkaných do sebe.
Taky mi bylo řečeno, že je možná příliš složitá posloupnost dceřiných rubrik (viz Náboženství).

Pocit sociální sítě se dá zmírnit tím, že se na úvodní stránce budou zobrazovat pouze články určité rubriky. Ale zas si myslím, že je lepší vidět jakoukoliv novou položku hned nahoře na úvodní stránce.
Co se týče složitosti stromu stránek, pak tvrdím, že je důležitá pro přehlednost a řád. Dejme tomu, že rozdělíme skupiny podle škol a nebudem je tak štěpit. Na Slovácké v jeden den plánovaně nepojede topení a tak se napíše zpráva pro Slováckou, že v ten a ten den, kdy má výuku ta a ta skupina, nepojede topení a hodina odpadá stejně jako výuka ve škole. Není lepší, aby se zpráva zobrazila pouze skupině, které se zpráva týká?

[important]Každý, kdo bude mít chuť na stránky přispívat může. Je to jednoduché. Udělám okolo toho školení. Na tom školení se taky projednají připomínky. Toto „školení“ nebude určeno jen těm, kdo chtějí přispívat svým moudrem do světa internetu, ale také těm, kterým záleží na obraze farnosti, jehož součástí zcela jistě stránka na internetu je.[/important]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..